Publicat de: damianion | septembrie 1, 2012

„argumente în favoarea contribuţiei însemnate pe care o familie alcătuită din mamă şi tată o are asupra copilului acestora”

Căsătoria tradiţională, apărată de pastori din toată America

Pastori aparţinând mai multor confesiuni s-au unit într-un efort comun pentru a sărbători rolul şi importanţa căsătoriei tradiţionale. Organizaţia pe care au înfiinţat-o, numită „We Celebrate Marriage” (în trad.„Noi sărbătorim căsătoria”) doreşte să contracareze încercările activiştilor gay de a promova legalizarea căsătoriei între persoane de acelaşi sex.  

„Pentru noi, a tăcea este sinonim cu a ne da acordul cu redefinirea căsătoriei tradiţionale. Acesta nu este momentul ca generaţia noastră să tacă”, a declarat William Owens, Jr., fondatorul organizaţiei, pentru Catholic News Agency.

„We celebrate marriage” încurajează implicarea organizaţiilor şi a familiilor care doresc să dea mărturie despre avantajele şi bincuvântările căsătoriei, instituţie fondată de Dumnezeu Însuşi.

Pentru a combate redefinirea căsătoriei, organizaţia îşi propune să promoveze argumente în favoarea contribuţiei însemnate pe care o familie alcătuită din mamă şi tată o are asupra copilului acestora. De asemenea, liderii organizaţiei îi încurajează pe creştini să apere valorile tradiţionale.

Sursa: www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: