Publicat de: damianion | iunie 29, 2012

S-a inventat verigheta care previne înşelatul

O companie a creat o verighetă care garantează că starea civilă a celui care o poartă va fi evidentă pentru toată lumea, în mod special pentru cei care vor să şi-o dea jos, cu scopul de a-şi înşela partenerul de viaţă.

Verigheta anti-înşelat are gravat pe interior cuvântul „married (căsătorit, n.r.)”, iar în momentul în care persoana îşi dă jos inelul de pe deget, cuvântul rămâne inscripţionat pe piele, astfel încât toată lumea să poată vedea starea civilă adevărată.

Creatorii verighetei au declarat că atunci când au creat-o, aveau în minte personaje faimoase pentru aventurile extra-conjugale, precum fostul şel al FMI, fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger, sau jucătorul de golf Tiger Woods.

Arnold Schwarzenegger a mărturisit anul trecut că a comis adulter cu o angajată care lucrase pentru familia sa timp de 20 de ani. Aventura avusese loc în urmă cu 10 ani şi cuplul a făcut şi un copil.

Cariera lui Tiger Woods s-a prăbuşit după ce presa internaţională a aflat că „băiatul de aur” al golfului avusese multe relaţii extra-conjugale.

Dominique Strauss-Kahn a fost acuzat  anul trecut de către o cameristă a unui hotel din New York de hărţuire sexuală. El a negat că ar fi violat-o.

Deocamdată publicul nu ia în serios inelul. „Dacă ai nevoie de inel sau de o inscripţie ca să îţi spună că eşti căsătorit, înseamnă că de fapt nu eşti,” a comentat cineva pe site, relatează Christian Post.

www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: