Publicat de: damianion | mai 15, 2012

1 milion de euro pe săptămână, pentru avorturi repetate

Noi cifre au relevat faptul că Serviciul Naţional de Sănătate din Marea Britanie cheltuie mai mult de un milion de euro pe săptămână pe avorturi repetate, scrie Christian Concern.

Conform statisticilor publicate pentru 2010, ultimul an în care s-a analizat situaţia avorturilor din Anglia, aproximativ o treime din avorturi fuseseră efectuate pe femei care au mai apelat la procedură anterior, femeile necăsătorite fiind primele pe listă.

Noile cifre arată că din cele 189.000 de avorturi care au fost efectuate în 2010, 64.000 de avorturi au avut loc în cazul femeilor care au mai avortat cel puţin o dată. Cinci din fiecare şase avorturi repetate au fost efectuate pe femei singure sau necăsătorite. Aproape 100 de avorturi repetate au fost efectuate pe femei care aveau sub 20 de ani, iar 85 de femei erau la al optulea avort.

Deoarece fiecare avort costă Serviciul Naţional de Sănătate în jur de 850 de euro, aceasta înseamnă că mai mult de un milion de euro se cheltuiesc în fiecare săptămână în Anglia şi Ţara Galilor pentru avorturile repetate.

Criticii spun că cifrele arată că avortul este utilizat ca o altă formă de contracepţie, în ciuda implicaţiilor sale grave asupra sănătăţii femeilor.

www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: