Publicat de: damianion | mai 12, 2012

Cursul de vară “Jubilate” 2012

Dacă slujeşti în biserică prin muzică, într-unul  din următoarele domenii: dirijor, lider de închinare, membru în echipa de  închinare, instrumentist, învăţător de şcoală duminicală sau corist, şi dacă doreşti “să înflăcărezi darurile” pe care Domnul ţi le-a dat, te aşteptăm la  Cursul de Vară “Jubilate”, la Misiune Pacea, în localitatea Şelimbăr, lângă Sibiu.
Cursul va începe luni, 23 iulie 2012, la ora 10 şi se va încheia duminică, 29  iulie, după prânz. În acea duminică intenţionăm să slujim împreună cu toţi  participanţii în două biserici din Sibiu.
Vom începe fiecare dimineaţă închinându-ne Domnului împreună, printr-un timp  de părtăşie în cântare şi Cuvânt. Toţi participanţii vor fi împrospătaţi prin  studierea Scripturii împreună cu Radu Gheorghiţă. La Ansamblu Coral vom cânta  împreună, în pregătire pentru slujirea de duminică din biserică. Avem repertoriu  nou, cântări proaspăt tipărite pentru curs, ca să le aveţi pentru biserica  dumneavoastră.
Pentru o dezvoltare a darurilor specifice fiecărui cursant, vă oferim şi anul  acesta câteva ateliere şi cursuri, la alegere: Instruire Vocală, Dirijat ,  Lucrarea cu Copiii, Acompaniament – începători, Blockflote, Teoria Muzicii,  Chitară.
Mai multe detalii găsiţi pe site-ul www.jubilate.ro Te poţi înscrie la cursul  de vară completând formularul pe care îl găseşti pe site-ul nostru,  prin  email la adresa office@jubilate.ro,  sau prin telefon la 0359.402.375 .
Vă aşteptăm cu drag să veniţi la acest curs, pentru a lăuda faptele Domnului “pe care toţi oamenii trebuie să le mărească”.
Echipa Jubilate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: