Publicat de: damianion | aprilie 28, 2012

Ionel Teodorescu, misionar român la Budapesta, a plecat la Domnul

Ionel Teodorescu a fost un misionar român care a  locuit în ultima perioadă la Budapesta. A lucrat în cadrul organizaţiei  misionare Campus Crusade for Christ, Alege Viaţa. Din 2006 s-a mutat, împreună cu soţia sa, Gina, la Budapesta unde a coordonat activitatea Programului de  Formare de Lideri pentru Europa de Est şi Rusia. Ionel Teodorescu a locuit la  Craiova, unde a fost directorul unei întreprinderi. S-a convertit după ce, în  anul 1988, copiii săi au primit o Biblie ilustrată, care le-a stârnit – atât  celor mici, cât şi părinţilor lor – dileme neliniştitoare. Din anul 1993, a  început să lucreze cu organizaţia Campus Crusade for Christ, prezentând filmul  Isus şi ulterior ca director al departamentului responsabil cu această activitate şi alte misiuni.
Ieri am fost informați de frații din Biserica “Izbânda” că fratele IONEL  TEODORESCU a plecat la Domnul. Trupul fratelui Ionel se află în Budapesta, însă urmează să fie adus în țară.
Toți aceia dintre dumneavoastră care vreți să fiți alături de familie  în aceste momente sunt rugați să ia legătură cu Uniunea (Dan Mitrea: 0744 551  697) pentru a află ziua înmormântării. Locul unde va avea loc înmormântarea va  fi, posibil, în Craiova.
Ne rugăm că Dumnezeu să mângâie și să binecuvânteze familia Teodorescu.
Dan MITREA,
Secretar General BCER-UBCE

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: