Publicat de: damianion | martie 31, 2012

Kyung Tae Noh: Cum sӑ conduci o afacere ȋn crizӑ

Kyung Tae Noh, om de afaceri creştin la  Megabiserica “Manmin” din Coreea de Sud, Seul, a vorbit despre cheile lui  Dumnezeu pentru succesul în afaceri. Kyung Tae Noh a spus că una dintre problemele  principale de afaceri este lăcomia care ȋi acapareazӑ pe proprietarii companiei şi membrii acestora. “Fiecare afacere are o perioadă de formare”, a remarcat cel  Kyung. “Pastorul nostru, Dr. Lee Jaerock mi-a dat odatӑ un sfat foarte ȋnțelept:  imaginea de afaceri ca un pahar umplut complet. Mulţi oameni se pregătesc  imediat pentru a umple un altul. Aceasta este o mare greşeală, deoarece acestea  sunt afaceri ale lӑcomiei. Unul ar trebui să se pregătească pentru a umple  paharul pas cu pas. Dar oamenii vor ca paharul sӑ fie plin ȋndatӑ. Ei cred că  „am umplut unul, așa cӑ am nevoie de altul.” Este o cădere ȋn plasa lӑcomiei  aceastӑ abordare. Paharul ar trebui să fie umplut pas cu pas şi să nu fie condus  de lăcomie. Vreau să urmeze acest principiu şi Dumnezeu a binecuvântat și  binecuvântează compania mea.”

Potrivit ministrului, a doua problemă cu care se  confruntă oamenii de afaceri este ispita de bogăţii. “Când oamenii săraci devin  bogați, se dovedeşte a fi o problemă mare”, ne-a împărtăşit Kyung Tae Noh. “Nu  se poate evita tentația. Dumnezeu mi-a arӑtat un principiu de management foarte  important: în ciuda faptului că sunt un şef al companiei, nu sunt proprietar.  Proprietarul este Dumnezeu. Sunt aici doar ca un manager. Am înţeles că ar  trebui să creeze un sistem în cazul în care nu am putut folosi banii cum vreau  eu. Aproximativ vorbind, eu sunt un angajat care are o poziţie executivă. Primesc un salariu şi nu pot cheltui la rândul meu banii în voile mele  personale.”

Kyung Tae Noh este un co-fondator şi şef al  uneia dintre cele mai mari companii de asigurӑri din Coreea de Sud. De asemenea,  el s-a dedicat și ministerului de relaţii publice în Biserica “Manmin”. Potrivit  lui Kyung, anul trecut firma sa a intrat ȋn top zece al celor mai bune companii  din Coreea de Sud. Venitul lor anual este de aproape 200 milioane dolari. Acest  succes, spune Kyung, depinde de principiile biblice pe care Dumnezeu i le-a  arătat prin Scriptură și prin intermediul  Dr. Jaerock Lee.

www.stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: