Publicat de: damianion | martie 31, 2012

Documentar despre Iad provoacă discuții … incendiare

„Hellbound” este numele documentarului care urmează să aducă în cinematografe, toamna aceasta, un subiect extrem de controversat: doctrina iadului.

Filmul este o colecție de interviuri cu „tot soiul de oameni care au un os de ros în această problemă, de la teologi și pastori la muzicieni death metal, exorciști și persoane care pretind că au văzut Iadul cu ochii lor,” a anunțat regizorul filmului, Kevin Miller.

„Am încercat să ajung la un capăt cu dezbaterea privind Iadul…”, a explicat Miller. Regizorul a declarat că speră ca filmul să provoace „discuții informate” și a sugerat că acesta va fi „întrucâtva controversat fiindcă, indiferent ce crezi despre Iad, te va călca pe nervi.”

„Chiar există Iadul? Și dacă da, ce factori hotărăsc cine ajunge acolo?” sunt doar două dintre întrebările fierbinți la care grupul eclectic de invitați vor răspunde în film.

Kevin Miller este pasionat de subiectele controversate. El a mai scris și regizat documentare precum „Expelled: No Intelligence Allowed,” „Sex+Money,” „spOILed” și „With God On Our Side”.

www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: