Publicat de: damianion | martie 29, 2012

„October Baby” – Un film pro-viață face furori după refuzul Hollywood-ului

Un film pro-viață, refuzat de Hollywood din cauza subiectului său, a reușit să spargă tiparele de audiență ajungând, la o săptămână de la lansare, să fie al doilea mare hit în box-office, după The Hunger Games  (Jocurile Foamei).

Deși a fost difuzat în doar 390 de cinematografe din SUA, pelicula a înregistrat încasări  de aproape 2 milioane de dolari, numai din vânzarea de bilete. Filmul „October Baby” este povestea emoționantă a unei tinere care descoperă că a fost la un pas de a fi avortată înainte ca mama ei să decidă, în ultima clipă, să o dea spre adopție.

„Am fost sfâșiat când am aflat povestea,” a mărturisit regizorul filmului, Jon Erwin, într-un interviu pentru televiziunea Fox. „Am fost pur și simplu fascinat. Nu eram un activist, eram pur și simplu o persoană sfâșiată de adevăr,” a declarat regizorul.

Pelicula a fost filmată cu un buget redus, fiindcă nicio studio de producție nu a fost dispus să investească în el. Subiectul „a fost considerat prea controversat”, a explicat Erwin.

Însă tocmai această controversă i-a asigurat succesul. Potrivit dr. Ted Baehr, fondatorul site-ului de filme creștine Movieguide.org, succesul lui „October Baby” poate fi atribuit perspectivei creștine și morale puternice, care a atins inimile celor care l-au văzut. „Oamenii se regăsesc în subiect, de aceea filmul a prins la public,” a conchis regizorul.

www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: