Publicat de: damianion | Ianuarie 20, 2012

Versete de Aur, un blog de vizitat zilnic

Versete de Aur

Despre blog

A folosi mașina de scris atunci când ai un laptop cu conexiune la internet ori a spăla de mână atunci când ai posibilitatea să programezi mașina de spălat este la fel cu a avea imaginație și a nu o folosi la maximul ei de potență.
Arta creștină este un domeniu în care creativitatea are foarte puțin loc iar curentele noi pătrund greu. Bineînțeles în dorința noastră de a păstra un stil uniform, imediat ce s-a împământenit un stil de creație, acela devine singur etalon și îți vine aproape imposibil să-l mai schimbi. O astfel de atitudine nu este ok!
Avem imaginație, avem creativitate și avem și mijloacele tehnice de a le transpune în frumos. Ce ne lipsește este inițiativa. Pe cât de mult mi-au plăcut felicitările formate dintr-o poză și un verset suprapus, am ajuns să învăț că tehnica modernă poate să mă conducă spre orizonturi neașteptate și spre rezultate extraordinare.
Astăzi vin cu o propunere la care te invit să aderi: Folosește-ți la maxim potențialul creator și nu te plafona în lucruri care există. Ai curajul să te descarci de întregul potențial și dă și altora din ceea ce a pus Dumnezeu în tine. Ambiționează-te să descoperi lucruri și tehnici noi de lucru astfel încât prin arta noastră să ajungem la inima și mintea oamenilor cu Evanghelia.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Reclame

Responses

  1. Domnul sa va Binecuvinteze frate Damian!!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: