Publicat de: damianion | decembrie 27, 2011

Terapia pentru homosexualitatea nedorita, AFR

Exista un flux constant de critici in randul activistilor homosexuali, dar si in mass-media, la adresa barbatilor si femeilor care afirma ca au abandonat homosexualitatea. Unii se straduiesc sa submineze credinta religioasa a acestor barbati si femei iar altii chiar incearca sa le nege dreptul la terapie. De asemenea, atacati sunt si specialistii care lucreaza cu persoanele care vor sa-si schimbe comportamentele, identitatea si atractiile homosexuale – un grup de activisti homosexuali ii numeste pe acestia „impostori”. In plus, sunt atacate si organizatiile si asociatiile care lucreaza cu cei ce vor sa scape de homosexualitate.

Deci, care este adevarul? Activistii homosexuali si majoritatea presei insista frecvent ca incercarile de a schimba homosexualitate sunt imposibile, daunatoare si condamnate de toti specialistii din domeniul psihologiei. E adevarat asta? Sa aruncam o privire asupra ideilor pe care le vehiculeaza presa si sa vedem cum stau lucrurile cu homosexualitatea si cu schimbarea.

Va invitam sa parcurgeti un material-analiza semnat de Jeff Johnston, un fost homosexual, privind realitatea terapiei pentru homosexualitatea nedorita.

AFR


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: