Publicat de: damianion | decembrie 23, 2011

Un roman este arestat in Malaezia pentru trafic de droguri. Daca e gasit vinovat, risca pedeapsa cu moartea

Un cetatean roman este arestat in Malaezia din luna octombrie 2011, fiind suspectat de trafic de droguri si, potrivit legislatiei din aceasta tara, este pasibil de pedeapsa capitala, daca este gasit vinovat, a confirmat joi Ministerul Afacerilor Externe.

„Consulul Ambasadei l-a vizitat in penitenciar pe cetateanul roman la data de 4 noiembrie si mentine o legatura nemijlocita cu acesta. Misiunea a intreprins demersuri pentru identificarea pe plan local a unor avocati specializati in astfel de cazuri penale”, precizeaza MAE, intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, „legislatia malaeziana in materie penala este deosebit de drastica: o persoana condamnata pentru trafic de droguri fiind pasibila de pedeapsa capitala”.

In prezent, procedura judiciara initiata in acest caz se afla in faza de urmarire penala ceea ce inseamna ca nu s-a pronuntat inca o hotarare judecatoreasca de condamnare.

Ministerul Afacerilor Externe mentioneaza ca, avand in vedere ca ancheta este in curs de desfasurare, informatiile existente la dosarul cauzei nu pot fi facute publice. 

www.hotnews.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: