Publicat de: damianion | decembrie 17, 2011

5 sugestii pentru a găsi mai multă bucurie de Crăciun

  Ron Edmondson, care este co-fondator pastor al  Bisericii “Grace Community”, a afirmat pentru Christian Post că nu există o  formulă secretă pentru a găsi bucuria deplină. Este vorba doar despre ascultarea  Scripturii.

“Se pare că mulţi credincioşi şi necredincioşi sunt distraşi de  munca  Crăciunului şi pierd adevăratul sens al sărbătorii”, a declarat acesta. “În  sezonul în care ar trebui să aducem bucurie lumii, petrecem mai mult timp să căutăm recunoştinţă de la cadourile care au adus o fericire efemeră, şi uneori  eşuăm să deschidem adevăratele cadouri ale lui Cristos”.

Edmondson a dat cinci sugestii pentru o bucurie durabilă de Crăciun într-o  serie de mesaje duminicale, intitulate “Neîmpachetat”, care au fost prezentate  de la începutul acestei luni.

În postarea sa, “5 sugestii pentru a găsi mai multă bucurie de Crăciun”, Edmondson declară: “Bucuria nu este o opţiune pentru un credincios, după cum am  citit Scriptura. Pentru mulţi, cu toate acestea, găsirea bucuriei de Crăciun  este mai grea decât orice alte perioade ale anului. Amintirile  celor  dragi, luptele financiare, problemele de sănătate şi, de multe ori, problemele  relaţionale fac sărbătoarea mai dificilă.”

Pentru a combate stresul vacanţei şi pentru a intensifica bucuria, Edmondson  oferă sugestii:

1. Diminuarea aşteptărilor faţă de ceilalţi Noi nu ar trebui să ţinem  altora aşteptările pe care le-am fixat pentru aceştia. Oamenii, chiar şi cei mai  buni, ne vor dezamăgi.

2. Creşterea investiţiei în alţii Ceva supranatural se întâmplă atunci  când împărţim cu alţii. Noi suntem pentru a dărui şi a extinde har, aşa cum şi  nouă ni s-a dat.

3. Examinează-ţi viaţa şi mărturiseşte-ţi păcatele cunoscute! Nu poţi avea  bucurie cu un Dumnezeu sfânt dacă trăieşti contrar dorinţei Lui pentru viaţa  ta.

4. Schimbă-ţi perspectiva! Alegerea să fie plină de bucurie şi să nu se  bazeze pe circumstanţe, ci să vină din perspectivă.

5. Fixează-ţi ochii pe premiu! Dacă lupţi pentru a găsi bucurie în viaţă, fixează-ţi ochii spre Isus, autorul şi desăvârşirea credinţei tale.

Edmondson a spus că dacă există vreun cuvânt care surprinde spiritul de  Crăciun, este cuvântul “bucurie”. “Este un cuvânt care are semnificaţie în ciuda  oricăror circumstanţe din viaţa dumneavoastră ca să aveţi bucurie”, a adăugat  acesta. “Acest lucru se presupune a fi un sezon de bucurie. Isus a venit ca noi  să putem experimenta bucurie. Nu întotdeauna fericirea, ci bucuria, această bucurie interioară, această încântare calmă.”

“Găsiţi o perspectivă corectă şi veţi găsi bucurie. Această perspectivă este  să fie “bucurie” indiferent de circumstanţele noastre”, a spus dumnealui.

Christian Post

Preluare: www.stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: