Publicat de: damianion | decembrie 3, 2011

Billy Graham a fost spitalizat

 Billy Graham a fost internat miercuri într-un  spital aproape de domiciliul său din nordul Carolinei pentru a fi examinat din  cauza pneumoniei, în urma congestionării, a tusei şi a febrei uşoare, afirmă purtătorul de cuvânt al evanghelistului.

Medicul personal al predicatorului în vârstă de 93 de ani, Dr. Lucian Rice, a  spus că Graham a fost într-o stare stabilă.

În ultimii ani, starea de sănătate legată de vârstă, cum ar fi degenerescenţa  maculară şi pierderea auzului, l-a ţinut pe Graham acasă. Un comunicat de presă emis de Spitalul de Misiune din Asheville a meţionat că Graham a zâmbit şi a  făcut cu mâna personalului în timp ce intra în clădire. Purtătorul de cuvânt al  lui A. Larry Ross a afirmat că Graham ar putea să-şi petreacă noaptea acolo.

Ross a declarat că Graham a fost binedispus după o după-amiază plină de teste  medicale. Fiica sa, Gigi, l-a vizitat după cină pentru rugăciune şi citire a  Bibliei, a adăugat acesta. Graham a fost spitalizat în mai, când şi-a petrecut 5  zile la acelaşi spital din cauza pneumoniei. În octombrie 2008, Graham a fost  spitalizat după ce s-a împiedicat şi a căzut peste unul din câinii lui.

Graham a suferit de cancer de prostată şi a mai fost spitalizat în 2007  pentru aproape 2 săptămâni după ce a manifestat sângerare intestinală. Soţia sa,  Ruth Bell Graham, a murit în iunie 2007.

Graham apare rar în public acum. Asociaţia Evanghelică “Billy Graham” este  condusă de fiul acestuia, Franklin.

www.stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: