Publicat de: damianion | noiembrie 30, 2011

Conferinţa „Lucruri pe care trebuie să le ştii până la căsătorie” cu Viorel Iuga la Chişinău

 Ce trebuie să ştii până la căsătorie? Care sunt  paşii şi lucrurile importante în pregătirea pentru acest important eveniment?  Cum te pregăteşti pentru cea mai măreaţă zi din viaţa ta – nunta?

Încă nu ai un răspuns la toate aceste întrebări?  Te invităm sâmbătă, 10 decembrie 2011, la Conferinţa de tineret cu participarea  fratelui Viorel Iuga să afli care sunt: „Lucrurile pe care trebuie să le ştii  până la căsătorie”.

Evenimentul va fi găzduit de Biserica „Isus  Salvatorul” şi este organizat de liderul de tineret din comunitatea Chişinău,  Vitalie Carabeţ.

Dragi prieteni, sunteţi aşteptaţi cu drag  sâmbătă, 10 decembrie 2011, începând cu ora 10:00 pe str. Sfântul Ilie 41.

Viorel Iuga va sosi la Chişinău marţi, 05  decembrie 2011. Prima implicare publică în această călătorie va fi în cadrul  serii de tineret a Bisericii “Isus Salvatorul” începând cu ora 18:00. Miercuri,  la ora 18:00 va predica în cadrul serviciului de studiu biblic al Bisericii “Isus Salvatorul”.

Joi şi vineri, de la 18:00 va fi invitatul de  onoare în cadrul unor seri speciale pentru familişti în Biserica “Betel” din  Chişinău, sectorul Poşta Veche.

Participând la aceste evenimente veţi avea  ocazia să procuraţi şi cărţile pastorului Viorel Iuga. După o perioadă lungă aduce din nou la Chişinău volumul 1 din ciclul “O căsnicie binecuvântată” – un  studiu care pune temelia în pregătirea pentru o căsnicie sănătoasă. De asemenea,  va aduce şi mult aşteptatul volum pentru bărbaţi “Redescoperirea bărbăţiei  autentice”. Acestea şi alte volume vor fi la dispoziţia dumneavoastră în serile  menţionate mai sus şi la conferinţa regională de tineret.

Sunteţi aşteptat cu drag să participaţi la  aceste evenimente. Veniţi să vă îmbogăţiţi sufletul cu adevăruri sfinte şi  curate din Cuvântul lui Dumnezeu.

Doina Bejenaru


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: