Publicat de: damianion | noiembrie 29, 2011

Zimbabwe: Barbati rapiti si violati de femei

Zimbabwe: Barbati rapiti si violati de femei pentru lichidul seminal

Flickr.com/ 2009 IRRI

Daca in majoritatea cazurilor, cand vorbim de viol, victimele sunt femeile, in Zimbabwe exista o retea de femei violatoare care folosesc lichidul seminal in diverse ritualuri.

Potrivit BBC News, politia din Zimbabwe crede ca exista un fel de sindicat national de femei care rapesc si violeaza barbati pentru lichidul lor seminal, pe care il folosesc intr-un ritual care face ca oamenii sa se imbogateasca. A fost nevoie de un an ca politia sa aresteze cateva femei care fac parte din acest sindicat. Ele se vor prezenta in fata justitiei din capitala in decursul zilei de astazi. Intreaga practica a femeilor a socat populatia.

Barbatii, sub anonimat, au relatat experientele traumatizante prin care au trecut.  Unul dintre ei a povestit cum trei femei s-au oferit sa-l ia cu masina. Apoi i-au turnat apa in fata si i-au injectat o solutie care ii trezea apetitul sexual. „Ele s-au oprit intr-un loc nepopulat si m-au obligat sa fac sex de mai multe ori cu fiecare dintre ele, folosind prezervative”, a marturisit victima. „Dupa ce au terminat, m-au lasat in tufisuri, complet gol”,a continuat barbatul. Femeile violatoare sunt acuzate de atacuri indecente, intrucat legea din Zimbabwe nu recunoaste violul unei femei asupra unui barbat.

www.9am.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: