Publicat de: damianion | noiembrie 28, 2011

Rebecca St. James dezaluie ce gandesc barbatii dincolo de aparente

Rebecca St James tocmai a lansat o noua carte pentru a ajuta femeile sa dezlege misterul creat in  jurul  gandirii bărbaţilor. Câştigătoare  a Premiului Grammy, cantareata si-a dedicat o mare parte din cariera ei in sustinerea unui mesaj de puritate şi sfinţenie. În „Ce gandeste el?”, ea isi îndreapta atenţia spre încurajarea şi sprijinirea femeilor singure care navigheaza prin lumea, uneori confuza şi naucitoare a intalnirilor romantice, dragostei si casatoriei. Ea ridica misterul invaluit din conversatiilor barbatilor  şi ajunge la partea semnificativa  a ceea ce înseamnă ele cu adevărat.

„Cartea este centrata pe dezvaluirea tuturor lucrurilor pe care am vrut  să le aflu de la barbati de-a lungul anilor, şi  nu am crezut niciodată  că aş putea” afirma solista de origine australiana care si-a schimbat  lunga ei cautare dupa „Domnul potrivit” cu noul statut de doamna, odata  cu căsătoria ei in luna aprilie a anului trecut.

St. James remarca faptul că tendinţele de intalnire „romantica” s-au  schimbat de la ” a iesi impreuna” la „a sta impreuna” la o cafea,  de la  o intalnire oficială la o abordare directa bazata pe prietenie. Ea susţine faptul  că tipii cu intenţii respectabile considera  „modestia” importanta – şi chiar „atragatoare” – şi că, deşi aspectul  exterior este foarte important în mintea masculina condusa de un camp  vizual , în cazul în care nu există nici o personalitate, profunzime sau  conexiune dincolo de aspect, barbatii devin repede dezinteresati.

„Aceasta este o carte care demoleaza stereotipurile”, spune ea”.  O  carte care aduce o mare speranţă şi încurajare femeilor singure”.

http://www.radiofiladelfia.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: