Publicat de: damianion | octombrie 31, 2011

Harold Camping regretă falsele preziceri

Harold Camping, „profetul” care a anunţat ziua judecăţii în data de 21 mai şi sfârşitul lumii în data de 21 octombrie a declarat că s-a înşelat şi că îi pare rău pentru că a susţinut nişte idei care au fost eronate.

Pastorul american a încercat să explice de ce sfârşitul lumii nu a avut loc pe 21 octombrie, în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc la postul Family Radio din Oakland, California.

„Suntem gata să plângem înaintea lui Dumnezeu. Doamne, Tu deţii adevărul, nu noi! Dumnezeu este responsabil de toată această problemă, nu noi! Şi exact asta vrea El să ne spună. Momentan, Dumnezeu ne-a mai acordat un timp de har, un timp în care să Îi cerem îndurare şi să continuăm să Îi aşteptăm venirea. Dumnezeu nu ne-a părăsit. El încă este Dumnezeu. Şi trebuie să fim foarte atenţi şi să nu Îi dictăm noi lui Dumnezeu ce trebuie să facă”, a declarat Camping.

După ce a prezis că lumea se va sfârşi pe 6 septembrie 1994, apoi pe 21 mai 2011, iar în final pe 21 octombrie 2011, pastorul nonagenar a recunoscut că aşa-zisul sistem numeric descoperit de el în Biblie, care l-ar fi ajutat să calculeze data exactă a Potopului, a răstignirii lui Iisus Christos şi a revenirii lui Iisus pe pământ a fost greşit.

„Un lucru îl ştim cu certitudine, şi anume că Dumnezeu este milostiv şi îndurător. (…) Ce minunat e să ştiu că El aude fiecare din rugăciunile noastre. Să ne rugăm mai mult ca oricând pentru mila lui Dumnezeu şi să nu uităm niciodată că El conduce toate lucrurile”, a mai spus Camping, conform Christian Post.

www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: