Publicat de: damianion | octombrie 21, 2011

A murit ca să îşi salveze copilul

O femeie din Oklahoma a murit de cancer întrucât a refuzat să i se facă chimioterapie, pentru a nu pune în pericol viaţa copilului nenăscut.

Stacie Crimm, în vârstă de 41 de ani, a fost diagnosticată cu o formă foarte agresivă de cancer la cap şi la gât, la 3 luni de la aflarea veştii că este însărcinată. Deşi medicii i-au recomandat să întrerupă sarcină şi să înceapă tratamentul cu chimioterapie, Stacie a refuzat, alegând să îşi aducă copilul pe lume.

Stacie a făcut un atac de cord în luna a 7-a de sarcină, din cauza numeroaselor tumori cerebrale. Imediat după ce a fost resuscitată, i s-a făcut cezariană şi astfel a venit pe lume Dottie Mae. Întrucât avea o greutate de numai 928 de grame, fetiţa a fost dusă la secţia de Terapie Intensivă Neonatală, unde a fost ţinută în viaţă cu ajutorul aparatelor.

„Ştiam despre efortul medicilor şi al asistentelor de a găsi o soluţie pentru ca Stacie să-şi vadă, măcar o dată, fiica. Dar nu am vrut să-i spun nimic, pentru a nu-i da speranţe false. Apoi am aflat că asistentele o vor aduce pe Dottie şi i-am dat vestea surorii mele. Asistenta a aşezat-o la pieptul ei. S-au privit amândouă minute bune. Nimeni nu spunea nimic. A fost un moment perfect”, a declarat unchiul lui Dottie, notează evz.ro.

Stacie Crimm a pierdut bătălia cu cancerul la 3 zile după ce şi-a văzut fiica. În prezent, Dottie Mae locuieşte cu unchiul său şi familia acestuia.

www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: