Publicat de: damianion | octombrie 15, 2011

Misionar atacat fiindcă s-a rugat pentru un copil

Un misionar creștin care activează în cadrul organizației Gospel for Asia a fost atacat joi de un grup de 50 de persoane, furioase că bărbatul s-a rugat pentru un copil bolnav,transmite Christian Post.

Matthew Kishard, care lucrează ca pastor într-un sătuc asiatic, distribuia versete biblice într-un sat vecin când a fost invitat de una dintre familii să intre și să se roage pentru copilul lor, care era bolnav.

Din relatările organizației evanghelice cu sediul central în Texas reiese că, pastorul misionar a fost întrerupt chiar în timp ce se ruga de un grup de persoane care au intrat abuziv în casă și au început să îl înjure. Atacatorii au cerut ca misionarul să le spună de ce încearcă să convertească satul.

Atunci când bărbatul le-a spus că nu făcea altceva decât să se roage pentru un copil bolnav, așa cum l-au invitat părinții, unul dintre atacatori a început să îl lovească pe pastor cu pantofii.

Reprezentanții Gospel for Asia relatează că violențele împotriva misionarilor în Asia sunt frecvent înfruntate de cei care vor să ducă Evanghelia în zone în care este greu de pătruns.

www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: