Publicat de: damianion | octombrie 11, 2011

O noua politica in Romania?

O noua politica in Romania?

Constienti ca cetatenii s-au saturat de atatea promisiuni electorale neonorate si de frecventele schimbari de culoare ale partidelor politice, alesii nostri incearca sa ne prezinte ceva nou. Pana la alegerile de anul viitor, ei incearca sa vina cu ceva nou, in speranta ca vor avea o credibilitate mai mare decat actualele partide care au dezamagit.

Nu doar politicienii incearca sa vina cu ceva nou (vopsind garduri mancate de rugina), ci si cetatenii par ca incep sa se miste si sa nu isi mai lase sperantele pe mana altora. In ultimele saptamani am luat nota de o initiativa pornita de la firul ierbii, intitulata Noua Republica, ce propune o noua modalitate de a face politica in Romania. Miscarea este initiata de domnul  Mihail Neamtu, un intelectual tanar neconectat la actuala clasa politica, si spera sa devina un partid politic care sa le ofere romanilor „altceva” decat ce au vazut in ultimii 20 de ani.

Desi nu este afiliata politic, AFR se implica in politica nationala si unionala in dorinta de influentare a actului legislativ dupa principii pro-valori. La fiecare campanie electorala, AFR emite Ghidul Alegatorului cu recomandari de vot pentru candidatii care au o pozitie (relativ) pro-valori. In acest sens, vom urmari activitatea Noii Republici, sperand ca vom regasi in programul si principiile acesteia valorile familiei si vietii.

AFR


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: