Publicat de: damianion | septembrie 30, 2011

SUA: Un om a criticat public pe Obama și l-a numit “Anticrist”

 

Discursul preşedintelui Obama de marți a fost  întrerupt de o persoană, care a strigat din mulțime: “Isus Hristos este  Domnul vieții noastre, Creatorul cerului şi al universului. Şi tu eşti  Anticrist!”

Preşedintele american, Barack Obama, se afla  la un eveniment pentru strângere de fonduri în cadrul campaniei sale din West  Hollywood, California, atunci când a fost întrerupt  de strigătul lui David  Serrano, un bărbat cu barbă, care a  strigat: “Isus Hristos este Domnul vieții noastre, Creatorul  cerului şi al universului. Şi tu eşti Anticrist!”. Imediat securitatea  l-a scos afară, iar Obama a continuat  discursul său: “În primul rând, sunt  de acord, Isus Hristos este Domnul. Eu cred în asta”, a spus Obama ca răspuns  omului furios. Mulţimea a aplaudat imediat în semn de aprobare, și au strigat:   ”Încă patru ani.. încă patru ani!”

Afirmaţia potrivit căreia Obama este Anticristul  este printre multele mituri despre preşedintele Obama, în ceea ce priveşte  credinţa lui.

Un sondaj făcut de  Universitatea Winthrop  din Carolina de Sud  arată că aproape 30 la sută din republicani şi  independenţi, cred că Obama este un musulman. În timp ce tatăl biologic al lui  Obama a fost un musulman care a devenit ateu, Obama a fost botezat în United  Church of Christ ca un adult.

www.stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: