Publicat de: damianion | iunie 21, 2011

Programul taberelor Brădățel 2011

Tabără pentru „Familiile tinere” 11-16 iulie 2011, Problemele primilor ani de căsnicie abordate de o echipă de pastori, psihologi și medici creștini cu experiență în domeniu, dar sunt bineveniti cu noi si cei care au mai multi ani de experienta in casatorie si vor sa impartaseasca experienta lor cu altii mai tineri.

Tabăra de muzică și creație în perioada 25-30 iulie. Destinată tinerilor implicaţi în lucrarea muzicală, a celor care doresc să înveţe să cânte corect vocal sau instrumental. Va avea loc și un curs de mixaj audio, curs de pictura si caricatura, cultivarea modului de a-ti folosi darul in lucrarea de scoala duminicala cu copiii.

Tabăra tinerilor din Comunitatea Baptistă de Timiș  în perioada 1-6 august 2011

Olimpiada biblică pentru liceeni – faza națională în perioada 1 -6 august 2011

Tabăra de volei si evanghelizare, în perioada 8-13 august 2011, o tabără de competiţii organizate atât pentru avansaţi, precum şi iniţiere în acest sport. O ocazie perfectă pentru a-ţi invita prietenii necreştini într-un cadru potrivit pentru a auzi Cuvântul lui Dumnezeu.

Tabăra pentru tineret“Înainte de a spune: Da!”,  în perioada 8-13 august, cum ar trebui sa traiasca un tanar avand relatii corecte cu cei de sex opus, intr-o lume in care valorile sunt intoarse cu susul in jos. Profită de experiența unei echipe performante de pastori, pihoterapeuți familiali creștini care vor fi prezenți la acest eveniment.

Tabara pentru “seniori” în perioada 12-17 septembrie 2011, studiu biblic, rugaciune, discuţii pe grupuri mici, ieşiri in natura în zone uşor accesibile, activităţi de exterior.

www.bradatel.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: