Publicat de: damianion | iunie 16, 2011

Un consumator de droguri a devenit predicator de succes

A renunțat la droguri, a devenit predicator, iar anul trecut a botezat aproape 1000 de oameni la credința în Iisus Christos. 

coutoAproximativ 4000 de pastori adventiști de ziua a șaptea din America de Sud s-au întâlnit recent într-o conferință în Brazilia. O cincime dintre aceștia sunt proaspăt veniți în lucrarea de predicare a Evangheliei. În mijlocul lor a fost evidențiat pastorul Luis Antonio Cardoso Couto, un bărbat cu o experiență de viață uimitoare.

În anul 2000, pe când avea 27 de ani și era un consumator de droguri, Luis Antonio Cardoso Couto a auzit o voce internă care-i spunea „Locul tău nu este aici”. După ce a renunțat la droguri, a simțit un nou îndemn „Trebuie să oferi studii biblice și, când te vei elibera, te voi face o binecuvântare”. Cu 11 ani în urmă s-a convertit și a devenit propovăduitor al Evangheliei, misiunea sa fiind aceea de a vinde cărți de spiritualitate, sănătate și educație. După câțiva ani a absolvit seminarul teologic în São Paulo.

Acum în vârstă de 38 de ani, Couto este pastor și aduce alți oameni la Christos. A devenit o binecuvântare după ce a botezat în ultimul an 940 de persoane în orașul Viana, din statul brazilian Maranhão. Rememorând experiențele vieții, Couto îndeamnă la ascultarea „vocii Duhului Sfânt”: „uniți-vă puterea voastră de oameni cu puterea lui Dumnezeu. El are o mie de căi prin care te poate ajuta.”

http://www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: