Publicat de: damianion | iunie 7, 2011

Pentru prima dată, România nu promovează litoralul, ci biserici, monumente, munţii

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la Londra, referitor la campania de promovare a turismului românesc, că „probabil pentru prima dată România nu iese să promoveze litoralul, ci arată biserici, monumente, frumuseţea munţilor”.

Băsescu: Pentru prima dată, România nu promovează litoralul, ci biserici, monumente, munţii

„Dacă aţi observat, pe CNN, pe Eurosport, pe Euronews, se promovează spoturi care vizează turismul cultural în România. Probabil, pentru prima dată, România nu iese să promoveze litoralul, ci arată biserici, arată monumente, arată frumuseţea munţilor noştri. Deci, ideea pe care dumneavoastră o susţineţi a devenit o soluţie de promovare a turismului în România – turismul cultural şi turismul religios”, a spus şeful statului.

El a făcut aceste declaraţii la o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Marea Britanie.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, declara, în 9 mai, că se constată o creştere a numărului de turişti străini care vin să se cazeze în România.

„Avem creştere pe piaţa externă la numărul de turişti, e vorba de cei care se cazează în România şi sperăm ca în noua campanie de promovare care va începe la sfârşitul acestei luni – s-a terminat procedura de achiziţie a promovării pe trei canale media internaţionale: CNN, Eurosport şi Euronews – sperăm să atragem şi mai mulţi turişti. Avem un brand turistic nou foarte cunoscut, un element care vine în atragerea turiştilor către ţara noastră. Probabil că încep să se simtă efectele pozitive ale ieşirii din recesiune, pe fondul optimismului legat de situaţia economică generală şi personală, oamenii încep să călătorească şi mă bucur că aleg România”, spunea Udrea.

http://www.mediafax.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: