Publicat de: damianion | iunie 1, 2011

Zi de post şi rugăciune pentru alegerile locale din Republica Moldova

Joi, 2 iunie toţi creştinii din Republica Moldova şi din întreaga lume se unesc în post şi rugăciune pentru alegerile locale din 5 iunie 2011. Bătălia pentru primării e pe ultima sută de metri şi devine din ce în ce mai acerbă. Suntem un popor creştin şi Dumnezeu în Cuvântul Său ne spune astfel:

“Vă îndemn, dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii, pentru împăraţi şi pentru toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă paşnică şi liniştită, cu toată evlavia şi cu toată cinstea. Lucrul acesta este bun şi bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, care voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi să vină la cunoştinţa adevărului. (1 Timotei 2:1-4)”

În calitate de moderator al acestui portal, mă adresez tuturor cititorilor şi vă invit să dedicăm data de 2 iunie, joi, postului şi rugăciunii pentru aceste alegeri. Să ne rugăm specific pentru următoarele lucruri:

  • Dumnezeu să ridice în poziţiile de primari şi de consilieri oameni cu frică de El, înţelepţi şi integri care să fie modele de integritate şi moralitate pentru locuitorii din localităţile lor.
  • Cei care vor fi ridicaţi în dregătorii la scrutinul din 5 iunie să contribuie la înaintarea Evangheliei, să acorde sprijin la orice lucrare care este potrivită cu voia lui lui Dumnezeu.
  • Cei ce vor fi ridicaţi în dregătorii să fie oameni cu discernământ care să facă bine deosebire între ceea ce este bine şi ce este rău.
  • Cei care vor fi aleşi să alcătuiască echipe bune care cu o inimă şi un gând să fie gata pentru orice lucru bun fără să-şi pună piedici unii altora.
  • Să nu fie aleşi în aceste poziţii oameni imorali sau care sunt lacomi de câştig mârşav.
  • Să le dea Dumnezeu claritate şi discernământ alegătorilor ca să-şi dea votul doar pentru oameni care corespund criteriilor pe care le-am scris mai sus şi pentru care ne rugăm să fie aleşi.

Vă rog să le comunicaţi prietenilor, colegilor, pastorului şi membrilor bisericii locale din care faceţi parte şi astfel să ne unim cât mai mulţi în acest post important. De asemenea, răspândiţi mesajul acesta prin reţelele de socializare cum este Facebook, Odnoklasniki, Twitter, etc.

Să mergem la vot în data de 5 iunie şi să ne dăm votul cu frică de Dumnezeu şi cu dorinţe bune pentru toţi oamenii.

Sursa: Moldova Creştină


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: