Publicat de: damianion | aprilie 11, 2011

Un musulman răzbună Coranul, arzând o Biblie

Un tânăr de religie musulmană a ars un exemplar al Bibliei în fața unei biserici catolice din Lahore (Pakistan), pentru a răzbuna gestul pastorului american Terry Jones, care a incendiat un exemplar al Coranului.

Biblia arsaAutoritățile l-au arestat imediat pe tânărul de 24 de ani, identificat ca Akhtar Hussain. Fapta lui intră sub incidența codului penal pakistanez, fapt pentru care tânărul riscă să petreacă 10 ani în închisoare pentru acest gest.

Legea pakistaneză prevede că „oricine insultă credința religioasă a oricărei clase de cetățeni ai Pakistanului, având deliberat intenția malițioasă de a tulbura ‘simțământul religios’ al acelei clase, prin cuvinte, – scrise sau vorbite –  sau prin reprezentări vizibile, va fi pedepsit cu închisoarea, pentru un termen ce poate fi extins până la zece ani, cu amendă, sau ambele.”

Potrivit surselor citate de Christian Post, paznicii bisericii au refuzat să îl lase în incinta lăcașului de cult după ce bărbatul și-a declinat identitatea. Întrebat de ce dorește să viziteze biserica, Hussain a mărturisit deschis că intenția lui este să ardă Biblia așa cum au făcut și Terry Jones și colegul său Wayne Sapp.

www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: