Publicat de: damianion | aprilie 7, 2011

Slujitorul lui Dumnezeu actioneaza dupa planul lui Dumnezeu, ID

Slujitorul lui Dumnezeu actioneaza

dupa planul lui Dumnezeu

 

  • Ecles.3:14  Am ajuns la cunostina cã tot ce face Dumnezeu dãinuieste în veci, si la ceea ce face El nu mai este nimic de adãugat si nimic de scãzut, si cã Dumnezeu face asa pentru ca lumea sã se teamã de El.

 

  • Deut.29:29  Lucrurile ascunse Sunt ale Domnului, Dumnezeului nostru, iar lucrurile descoperite Sunt ale noastre si ale copiilor nostri, pe vecie, ca sã împlinim toate cuvintele legii acesteia.

 

  • Apoc.22:18-19 Mãrturisesc oricui aude cuvintele proorociei din cartea aceasta cã, dacã va adãuga cineva ceva la ele, Dumnezeu îi va adãuga urgiile scrise în cartea aceasta. Si dacã scoate cineva ceva din cuvintele cãrtii acestei proorocii, îi va scoate Dumnezeu partea lui de la pomul vietii si din cetatea Sfântã, scrise în cartea aceasta.”

 

  • 2Tim.3:16  Toatã Scriptura este însuflatã de Dumnezeu si de folos ca sã învete, sã mustre, sã îndrepte, sã dea întelepciune în neprihãnire, 17. pentru ca omul lui Dumnezeu sã fie desãvârsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare  bunã.

Slujeste in directia Cuvantului lui Dumnezeu!

Fi gata sa experimentezi in viata ta diferenta pe care o face si o aduce Cuvantul lui Dumnezeu. Fi gata sa asculti de Cuvantul lui Dumnzeu la fiecare pas pe care Domnul ti-l cere sa il faci. Apostolul Petru mai intai a ascultat si a aruncat mreaja pentru a pescui, iar a poi a ascultat lasand mreaja si barca in urma pentru a merge intr-o lucrare la care Domnul Isus il chemase.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: