Publicat de: damianion | aprilie 6, 2011

Lămâia este un produs miraculos pentru uciderea celulelor canceroase

Lămâia este un produs miraculos pentru uciderea celulelor canceroase. Ea este de 10.000 de ori mai puternică decât chimioterapia!!! De ce nu suntem noi la curent cu asta? Pentru că există laboratoare interesate în fabricarea unei versiuni sintetice, care le-ar aduce imense beneficii.

Voi puteţi, de asemeni, să vă ajutaţi un prieten care are nevoie, anunţându-l că sucul de lămâie îi este benefic pentru a preveni boala. Gustul ei este agreabil şi el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.

Dacă aveţi posibilitatea, plantaţi un lămâi în spaţiul sau în grădina voastră. Câte persoane mor în timp ce acest secret este păstrat cu invidie, pentru a nu fi afectate beneficiile multimilionare ale marilor corporaţii?

Cum ştiţi, lămâiul nu ocupă mult loc şi este cunoscut pentru varietăţile sale de lămâi şi lime. Puteţi să consumaţi fructul în diverse moduri: puteţi să mâncaţi pulpa, să faceţi suc, să faceţi băuturi, serbet etc.

I se atribuie multe virtuţi, dar cea mai interesantă este efectul produs asupra chisturilor şi tumorilor. Această plantă este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirmă că este de mare utilitate în toate tipurile de cancer. Se consideră, de asemeni, că este un agent antimicrobian cu spectru larg, care controlează infecţiile bacteriene şi cu ciuperci, eficace contra paraziţilor interni şi a viermilor, regularizează tensiunea arterială crescută şi este antidepresiv, combate stress-ul şi bolile nervoase.

Sursa acestei informaţii este fascinantă; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 de experimente efectuate în laborator după 1970, rezultatele au relevat că sucul de lămâie distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, înţelegând aici cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas…

Componentele acestui arbore au demonstrat că acţionează de 10.000 de ori mai bine decât produsul Adriamycin, un produs chimioterapeutic utilizat uzual în lume pentru încetinirea creşterii celulelor canceroase. Şi ce este încă foarte uimitor este că acest tip de terapie cu extract de lămâie distruge numai celulele maligne canceroase şi nu afectează celulele sănătoase!

Institutul de Ştiinţe în Sănătate, L.L.C. 819 N. Str Charles Baltimore, MD 1201

TRIMITEŢI TUTUROR !

http://stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: