Publicat de: damianion | aprilie 2, 2011

Un elev din Statele Unite a fost mustrat pentru ca a vorbit despre credinţa sa în Dumnezeu

 O şcoală din Statele Unite a mustrat un elev creştin şi chiar i-a interzis acestuia sa mai vorbească despre credinţa sa, spunând că “Biserica este separată de stat”, iar din această cauză trebuie să se supună regulilor.

Un discipol al unei şcoli publice din California, Kenneth Dominguez în vârstă de 16 ani,  a fost supus unor măsuri disciplinare pentru că a împărtăşit experienţa credinţei sale cu alţi studenţi.

Kenneth l-a primit pe Hristos în viaţa lui în urmă cu un an. După întoarcerea din vacanţa de Crăciun, Kenneth a început să spună tovarăşilor săi despre modul cum Dumnezeu i-a schimbat viaţa, însă administratorii scolii l-au avertizat pe băiat să nu mai vorbească despre religia lui, deoarece “Biserica este separata de stat”

Cu toate acestea, după advertisement, Kenneth a mers să vorbească în continuare cu prietenii şi colegii de şcoală despre credinţa lui şi chiar a adus o Biblie la şcoală, dar administraţia şcolii i-a interzis să mai meargă la şcoală cu Biblia şi chiar a fost exclus de la orele de curs timp de 2 – 3 zile, notează Christian Post.

Între timp, avocaţii de la “Pacific Justice Institute”, au spus căci Kenneth nu a provocat nici un rău nimănui cu povestirile lui despre credinţă, precum si faptul căci convorbirile le ţinea în cursul pauzelor şi pe holul şcolii, şi nu în sala de clasă şi în timpul orelor. În plus nicu unul dintre colegii lui Kenneth nu s-au plâns de povestirile elevului.

Potrivit publicaţiei, în luna martie a acestui an, K. Dominguez, a dat în judecată districtul şcolar după ce oficialii de şcoli au refuzat să recunoască nedreptatea acţiunilor lor faţă de Kenneth.

http://stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: