Publicat de: damianion | martie 29, 2011

Teo Trandafir, din nou operata. Medicii sunt rezervati

Teo Trandafir, din nou operata. Medicii sunt rezervati INTACT IMAGES/Jurnalul National/Marin Raica

Teo Trandafir inca se lupta cu infectia provocata de pancreatita severa, fiind din nou operata. Medicii de la Clinica AKH sunt rezervati in privinta evolutiei.

Teo Trandafir a fost din nou supusa unei interventii chirurgicale, pentru a inlatura alte urme de necroza si tesut infectat din abdomen, au anuntat astazi medicii clinicii AKH din Viena. In prezent, Teo se afla la Terapie Intensiva iar starea sa este stabila, insa medicii sunt rezervati in privinta evolutiei starii sale de sanatate.

„A trebuit sa facem o noua interventie chirurgicala, vinerea trecuta, pentru a putea inlatura alte urme de necroza si tesut infectat din abdomenul pacientei”, a declarat in aceasta dimineata profesorul Michael Gnant, coordonatorul echipei de medici care se ocupa de Teo Trandafir.

Totodata, echipa de fizicieni au precizat ca se confrunta in continuare cu „provocari”. „Este in natura acestei boli ca recuperarea sa fie marcata si urmata de tentative de revenire a bolii”, a explicat profesorul Gnant.
„Infectiile sunt tratate in mod intensiv cu o serie de antibiotice moderne, dar nu putem face nicio predictie clara pentru zilele urmatoare”, a precizat si profesorul Spiss, specialist anestezist.

www.9am.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: