Publicat de: damianion | martie 22, 2011

Michael W. Smith si Amy Grant canta impreuna in Turneul „2 Friends”

Michael W. Smith & Amy GrantChiar acum la inceputul primaverii, castigatorii a multiple discuri de platina – artistii Michael W. Smith si Amy Grant au devenit atractia principala a anului 2011, prin turneul pe care il fac impreuna, in calitate de vechi prieteni si parteneri creativi. Perechea recent creata a pus in miscare un spectacol numit “Turul celor doi prieteni” care a inundat cu amintiri nu doar pe fani dar si pe artisti.

Grant si Smith au impartit seara celor “Doi prieteni”, fiecare interpretand seturi complete a propriilor cantece, dar de asemenea s-au unit pentru a le intepreta pe cele scrise impreuna sau cantece foarte asemanatoare cu acestea, precum piesa “Stay for a while” de pe compilatia “Collection” din 1986, imnul de inceput “Lead Me On” si amprenta personala a lui Grant adusa hit-ului “Friends”. Interactiunea celor doi in combinatie cu atemporalitatea fiecarei liste de piese ale artistilor, i-a facut pe cei de la „The Grand Rapids Press” sa o numeasca, din punct de vedere al experientei in concerte, o „aventura de trei ore pe drumul amintirilor cu cantece care declanseaza ganduri din vremurile bune petrecute alaturi de prieteni de incredere”.

Turul a generat vanzari la scara dubla in mai multe orase precum : Rocklin, Calif; Anaheim, Calif.; Redlands, Calif.; Phoenix; Holland, Mich.; Omaha, Neb.; Franklin, N.C.; Nashville, Tenn.; Columbus, Ohio; New York City and Lancaster, Pa. Raspunsul a fost atat de coplesitor incat Amy si Michael au hotarat sa faca un spectacol pe care nici un fan nu s-ar fi gandit sa-l mai vada vreodata: acestia au hotarat sa revina pe scena in toamna acestui an. (sursa: contrastmedia.ro)


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: