Publicat de: damianion | martie 19, 2011

PAKISTAN: Creștină eliberată de răpitorii musulmani

Creștină eliberată de răpitorii musulmani

Shaheen Bibi împreună cu tatăl ei, Manna Masih

O creștină din Lahore, Pakistan, mamă a 7 copii, a fost recent eliberată de către musulmanii care au răpit-o în luna august, 2010. (Persecution.net)

Aceasta a fost bătută, drogată, violată și amenințată cu moartea dacă nu se va converti la islam. Shaheen Bibi, în vârstă de 40 de ani, a fost răpită de la locul ei de muncă. A fost drogată, iar când s-a trezit un bărbat i-a spus că a fost vândută lui ca soție.

Musulmanii au cerut 1, 170 dolari de la Manna Masih, tatăl lui Shaheen. Poliția locală a refuzat să-l ajute pe Masih să își elibereze fata, pe motiv că zona în care a fost dusă era prea periculoasă.

Masih a apelat apoi la ajutorul  Organizației pentru Drepturile Omului. În data de 6 martie, o echipă a reușit să o elibereze pe Shaheen, care a fost predată echipei, cu condiția ca aceștia să nu fie trași la răspundere din punct de vedere legal.

După eliberarea ei, Shaheen a declarat că în locul unde era ea captivă, mai erau încă alte 10 mame. Unele dintre ele aveau mâinile și picioarele rupte pentru că au refuzat să fie vândute altora ca soții.

Mulțumim Domnului pentru eliberarea lui Shaheen. Să ne rugăm ca Dumnezeu să vindece rănile ei și să se încreadă în El în continuare. Să ne rugăm ca și celelalte femei să fie eliberate. Să ne rugăm pentru musulmanii care le-au răpit, ca aceștia să se căiască și să găsească salvarea în Isus.

www.stiricrestine.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: