Publicat de: damianion | martie 10, 2011

„Hercule” vrea să facă filme cu mesaj creştin

Actorul Kevin Sorbo încearcă să îşi respecte credinţa creştină în mijlocul provocărilor pe care i le aduce Hollywood-ul. El speră că industria cinematografică va oferi tot mai multe filme „cu un mesaj pozitiv”, care să poată să fie vizionate „de întreaga familie”.

Foto: babble.com

Actorul în vârstă de 52 de ani a declarat pentru Christian Post că a refuzat să joace rolul unui erou negativ care omoară un copil. În viitorul apropiat, va juca un rol negativ într-un film western. Este vorba despre confruntarea clasică dintre băieţii buni şi băieţii răi, însă, la final, eroul negativ îşi primeşte pedeapsa.

Kevin Sorbo susţine că Hollywood-ul are propria sa agendă şi că mesajul pe care filmele îl duc spectatorilor nu este întotdeauna cel mai bun. Actorul este îngrijorat, de asemenea, şi de faptul că religia creştină este tot mai criticată şi ironizată în mass media.

Sorbo şi-a propus să îşi selecteze rolurile astfel încât să contribuie la schimbarea modului în care producţiile hollywoodiene prezintă creştinismul. El a jucat rolul unui pastor în filmul „What If…”, un film care vorbeşte despre faptul că Dumnezeu este gata să ofere fiecărui om o a doua şansă.

Kevin Sorbo este cunoscut publicului pentru rolul Hercule din serialul omonim.

www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: