Publicat de: damianion | martie 7, 2011

Switchfoot castiga primul premiu Grammy

Trupa din San Diego, Switchfoot, a simtit in decursul carierei sale, de nenumarate ori gustul succesului, prin cele 8 albume scoase pana in prezent, prin multitudinea concertelor “soldout”, prin multele premii muzicale castigate, la care se mai adauga acum si primul lor  premiu GRAMMY.

Al 7-lea lor album, Hello Hurricane, a primit premiul GRAMMY pentru cel mai bun album Rock Rap Gospel.  Acesta a fost lansat in data de 10.11.2009 si i-a adus pe locul 13 in The Billboard 200, cu 2 singel-uri de success “Mess of Me” si “The Sound (John M. Perkins’ Blues)”. Presa Alternativa considera inregistrarea acestui album drept „o afirmare a renasterii,  dătătoare de speranţă din partea unei trupe care ar fi  putut sa decada dar care totusi s-a mentinut la un nivel inalt. Rolling Stone e de parere ca” trupa a a crescut foarte mult in rock-ul lor alternativ super catchy”, in timp ce revista Relevant catalogheaza albumul ca “unul dintre cele mai bune albume ale celor de la Switchfoot”.

Trupa este in prezent in studioul lor, lucrand la noul album, extrem de asteptat, care se preconizeaza sa fie lansat la sfarstiul acestui an. Cunoscuti pentru experientele inedite din cadrul concertelor sale, Switchfoot ne vor dezvalui noua lor muzica prin aprilie / mai in cadrul turneului internaţional prin Australia, Malaezia şi Filipine, precum şi in turneul celor 10 mari orase din Canada.

Pentru mai multe informatii vizteaza: www.switchfoot.com

http://www.radiofiladelfia.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: