Publicat de: damianion | martie 2, 2011

Unitate si creativitate – Intalnirea Departamentului Invatatorilor de Scoala Duminicala

Unitate si creativitate

Intalnirea Departamentului Invatatorilor

de Scoala Duminicala

Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania, in parteneriat cu Comunitatea Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara, a organizat, in perioada 25-26 februarie, la Hotel Parc din Buzias, Conferinta Departamentului Invatatorilor de Scoala Duminicala pentru Copii. Tema conferintei a fost “Unitate si creativitate in lucrarea cu copiii.”

La conferinta au participat 162 de invatatori de Scoala Duminicala din aproape intreaga tara.

Seminariile, organizate in colaborare cu Asociatia ABWE (Asociatia Baptista pentru Evanghelizarea Lumii), Fundatia ” Copilul si lumea”,, Fundatia „EGM”, Asociatia „Awana”, Asociatia „Amec” si Asociatia „Precept Ministries” au tratat teme importante ca: Dezvoltarea lectiilor biblice creative, Procesul planificarii unei tabere, Atitudinea biblica fata de lucrarea cu copiii, Revenirea la valorile fundamentale, Formarea spirituala a copilului, Disciplina si performanta in lucrarea cu copiii, Cum putem confectiona material didactic.

Printre vorbitori s-au aflat : Mary Lou Rummey, Ovidiu Blaj, Daniel Bruda, Beni Paul, Stefan Gae, Emerich Hubert, Radu Cletiu si Samuel Tutac. Secretarul general al Uniunii Baptiste, fratele Ionel Tutac, a condus si coordonat activitatea conferintei, iar presedintele Uniunii Baptiste, fratele Otniel Bunaciu a adresat un cuvant de salut participantilor.

Prezenta editurilor crestine la acest eveniment le-a oferit participantilor posibilitatea de a alege cele mai bune materiale pentru lucrarea copiilor din bisericile baptiste. Diversitatea temelor abordate, buna organizare a conferintei, conditiile hoteliere excelente si posibilitatea de a impartasi din bucuriile lucrarii cu copiii, i-a determinat pe partipanti sa propuna desfasurarea unei conferinte de acest in fiecare an.

Fotografii si detalii suplimentare AICI


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: