Publicat de: damianion | ianuarie 28, 2011

Joel Osteen: „homosexualitatea este un păcat”

Joel Osteen, predicatorul american cunoscut internațional pentru predicile sale care exclud referirile la păcat, a declarat în emisiunea Piers Morgan Tonight (CNN) că, bazat pe înțelegerea lui asupra Scripturii, homosexualitatea este un păcat. 

Foto: huffingtonpost.comPastorul Osteen care slujește în această poziție o megabiserică din Statele Unite a fost întrebat în mod direct de prezentatorul emisiunii „este homosexualitatea un păcat?”. „Da,” a răspuns Osteen. „Am crezut întotdeauna, Piers, că Scriptura spune că [homosexualitatea] este un păcat.”

Pastorul a continuat spunând că nu intenționează să judece pe nimeni prin afirmațiile sale. Întrebat cu privire la opinia sa referitoare la homosexualitatea lui Elton John, Osteen a spus că vede necesară o „întoarcere la Scriptură.”

El a explicat că, din punctul său de vedere, „nu poți lua de bună partea [Scripturii] în care Dumnezeu spune că vrea să fi binecuvântat și să ai o viață îmbelșugată și să nu iei la fel de bună cealaltă parte”, care spune să-ți trăiești viața într-un anume fel, înțelegând din aceasta respingerea homosexualității.

http://www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: