Publicat de: damianion | ianuarie 23, 2011

Bisericile promovează rugăciunile online

Peste 40% dintre bisericile protestante care au pagină web îşi încurajează membrii să posteze pe internet motivele lor de rugăciune şi de laudă la adresa lui Dumnezeu.

internet.lifechurch.tv

„Oamenii de azi sunt obişnuiţi să comunice cu ceilalţi. Acum, bisericle dau comuniunii publice o ţintă eternă”, a declarat Ed Stetzer, preşedintele organizaţiei LifeWay Research care a realizat un sondaj despre folosirea tehnologiei în mediul religios. La sondaj au participat 1.003 biserici. 

Studiul a arătat că 78% dintre bisericile respective au pagini web, ceea ce indică o creştere semnificativă faţă de anul 2006, când doar 53% dintre biserici aveau propria lor pagină pe internet.

Bisericile folosesc paginile web ca pe o „clopotniţă”, pentru a atrage oamenii din comunităţile locale spre locurile de închinare, apreciază Scott McConnell, director al LifeWay Research. În opinia sa, posibilitatea de a spune rugăciuni online sau de a exprima motive pentru susţinere în rugăciune aduce popularitate acestor site-uri, precum şi bisericilor care le susţin, notează usatoday.com.

Ediţia din luna ianuarie a revistei Semnele timpului le oferă cititorilor mai multe informaţii despre impactul noilor tehnologii de comunicaţii asupra bisericilor, în articolul „Creştinarea «noii lumi» digitale”.

http://www.semneletimpului.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: