Publicat de: damianion | decembrie 21, 2010

Alocatiile pentru sustinerea familiei, reduse

Alocatiile pentru sustinerea familiei, reduse

Alocatiile pentru sustinerea familiei, reduse Camera Deputatilor a aprobat, luni, cu 171 de voturi „pentru”, 49 „impotriva” si cinci abtineri, proiectul de lege privind alocatia pentru sustinerea familiei, adoptat pe articole saptamana trecuta

Actul normativ a fost adoptat in sesiunea de vot final pentru mai multe legi. Reprezentantii PSD au parasit sala de sedinte, nemultumiti de faptul ca votul final programat la o serie de proiecte de lege nu a fost amanat pentru joi.

Legea prevede scaderea cuantumului alocatiilor suplimentare pentru familiile cu mai multi copii sau monoparentale, potrivit MEDIAFAX.

Proiectul de lege reduce de la 470 de lei la 370 de lei limita maxima a veniturilor/persoana a membrilor familiei pentru acordarea acestei alocatii pentru copii, care va fi data diferentiat in functie de veniturile membrilor familie si al numarului de copii.

Astfel, pentru o familiile al carei venit mediu lunar este mai mic de 200 de lei, cuantumul lunar al alocatiei va fi de 30 de lei pentru familiile cu un copil, 60 de lei pentru familiile cu doi copii, de 90 de lei pentru familiile cu trei copii si de 120 de lei pentru familiile cu mai mult de patru copii
.

In cazul in care venitul mediu lunar este cuprins intre 201 lei si 370 de lei, alocatia va fi cuprinsa intre 25 de lei si 100 de lei, in functie de numarul de copii existent in aceste familii.

Alocatia pentru familiile monoparentale va varia intre 50 de lei si 200 de lei, in functie de numarul de copii
.

www.9am.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: