Publicat de: damianion | decembrie 11, 2010

Un politist a murit dupa ce s-ar fi impuscat accidental

Constanta: Un politist a murit dupa ce s-ar fi impuscat accidental

Un politist de la Transporturi Feroviare Gara Constanta a murit, sambata dimineata, dupa ce, potrivit ipotezei anchetatorilor, s-ar fi impuscat accidental, in piept, cu o arma cu gloante de cauciuc, aflata in dotarea postului de politie.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, incidentul a avut loc sambata dimineata, in jurul orei 09.00, la postul de politie din Gara Constanta.

Agentul de politie Constantin Faur, de 36 de ani, a fost gasit de catre un coleg impuscat in piept cu arma cu gloante de cauciuc din dotarea postului .

Colegul agentului se afla pe peron, iar la un moment dat a auzit un foc de arma, astfel ca a intervenit imediat, sunand la numarul unic de urgenta 112, informeaza MEDIAFAX.

Politistul, ranit grav in piept, a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata agentului.

Conducerea IPJ Constanta si procurori ai Parchetului Tribunalului Constanta au deschis o ancheta, pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul, primele ipoteze indicand ca ar fi vorba despre un accident.

De asemenea, anchetatorii iau in calcul ipoteza ca politistul sa fi fost impuscat de o persoana cu care fusese vazut certandu-se inainte de producerea incidentului.

www.9am.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: