Publicat de: damianion | decembrie 9, 2010

Google a lansat Street View in Romania

Google a lansat Street View in Romania

[VIDEO] Google a lansat Street View in Romaniahttp://www.flickr.com/photos/ollografik/2946726764/sizes/m/in/photostream/

Google a lansat, marti, serviciul Street View, care permite utilizatorilor sa vizualizeze imagini panoramice cu strazile din opt orase din Romania, aceasta fiind prima noutate anuntata de companie dupa deschiderea unui birou pe piata romaneasca, la inceputul lunii noiembrie.

Serviciul, disponibil in cadrul Google Maps, este disponibil, intr-o prima faza, pentru opt orase, respectiv Bucuresti, Arad, Oradea, Brasov, Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu si Constanta, numarul acestora urmand sa fie extins ulterior.

Romania este a 27-a tara in care sunt disponibile imagini panoramice de 360 de grade prin Street View. Serviciul acopera strazi cu o lungime totala de peste 6.000 de kilometri.

„Vrem sa punem la dispozitie companiilor uneltele potrivite pentru a se face cunoscute prin intermediul internetului. (…) In Romania 20% dintre companii sunt promovate on-line. Noi speram sa crestem acest procent in viitorul apropiat la 30%”, a declarat intr-o conferinta de presa Dan Bulucea, seful biroului local al companiei, conform MEDIAFAX.

Google Romania are doi angajati si estimeaza ca la finele anului viitor va avea pana la opt salariati, in sectoarele de vanzari si marketing.

Prezent la conferinta, primarul general al Bucurestiului, a declarat ca serviciile Google ajuta la promovarea turistica a Capitalei.

„Daca n-ar fi existat Google, cineva trebuia sa-l inventeze. Deschiderea biroului ne ajuta foarte mult. Sunt deschis la orice colaborare”, a afirmat Oprescu.

Google, proprietarul celui mai popular motor de cautare pe internet, are sediul central in Silicon Valley si birouri in America de Nord, America de Sud, Europa si Asia.

www.9am.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: