Publicat de: damianion | noiembrie 2, 2009

BREAKING NEWS

BREAKING NEWS

Toate spitalele din Romania intra in carantina

ca urmare a cresterii numarului infectiilor

cu noua gripa

 

Ministerul Sănătăţii a dispus ca toate unităţile spitaliceşti din ţară să intre, începând de astăzi, în carantină, a anunţat secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel, vizitele fiind limitate în incinta unităţilor, iar campania de vaccinare va începe pe 26- 27 noiembrie.

Toate spitalele din România intră în carantină ca urmare a creşterii numărului infecţiilor cu noua gripă

Primii vaccinaţi vor fi elevii şi cadrele medicale. 

România are un stoc suficient de 400.000 de doze de medicamente antivirale şi a mai solicitat 1.375.000 de doze.

Vaccinarea va incepe în luna noiembrie dată estimativă fiind 26-27 noiembrie. Vaccinarea se face cu Antigrip produs de Institutul Cantacuzino. Ministerul Sănătăţii a renunţat la achiziţia celor 1 milion de doze de vaccin din piaţă pentru că toate ofertele primite aveau ca termen de distribuţie anul 2010″ a declarat Adrian Streinu Cercel.

Medicii recomandă vaccinare în cadrul organizat.Primele 1.300.000 doze vor fi utilizate pentru vaccinarea personalului medico-sanitar şi a elevilor şi studenţilor din cele două mari focare Iaşi şi Bucureşti. O parte din aceste două vor fi folosite pentru vaccinarea  personalului care lucrează la graniţa cu Ucraina.
„50.000 de doze vor fi repartizate în centrele universitare Craiova, Cluj, Târgu-Mureş şi Braşov”, a declarat Adrian Streinu Cercel.

555 de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A H1N1 au fost confirmate deja în România, boala răspândindu-se în mai multe oraşe ale ţării. Trei şcoli din Bucureşti, Iaşi şi Filiaşi au fost închise din cauza numărului mare de îmbolnăviri, iar cursurile de la clasele mai multor şcoli au fost suspendate temporar, a anunţat dr. Adrian Streinu-Cercel.

176 de bolnavi sunt în continuare sub tratament, fiind diagnosticaţi doar în ultima săptămână, a anunţat secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel.

În acest moment, s-a dispus închiderea cursurilor la două şcoli din Capitală, Şcoala nr. 153 şi Şcoala nr. 147, şi la câte una din judeţele Iaşi, Dolj şi Suceava.

Ministerul Sănătăţii a alocat 27 de milioane de lei pentru spitalele din zonele afectate de gripă porcină.

Sursa: REALITATEA.NET

Responses

 1. Referitor la gripa porcina (AH1N1), avem destule motive sa afirmam ca este o plaga apocaliptica de actualitate, este o incercare de a abate atentia de l Dumnezeu si Protectia Divina care ne-a fagaduit-o in jurul anului 1520 BC, atunci cand robul lui Dumnezeu Moise, rostea o mare promisiune in Exodul 15:26: „Daca vei asculta cu luare aminte glasul Domnului, Dumnezeului tau,daca vei face ce este bine inaintea Lui, daca vei asculta de poruncile Lui,daca vei pazi toate Legile Lui,nu te voi lovi cu niciuna din bolile cu care am lovit pe Egipteni; caci Eu sunt Domnul care te vindeca !”

  Plaga apocaliptica a vremurilor din urma este mentionata in termeni categorici in Apocalipsa 16:10-16 si mai concret, vorbind despre molime (epidemii, pandemii) in Apocalipsa 6:7-8.
  Moise , ca fiu al fiicei lui faraon, era invatat in toata intelepciunea Egiptului (ca suscesor la tronul lui faraon), deci invatatura lui cuprindea toate ramurile cercetarii stiintifice si religioase din acea vreme.(vezi Evrei 11:23-27, coroborat cu Fapte 7:20-23). Cu siguranta, ca in invatatura sa, avea cunostinta si despre faimosul Papirus Eber (intra pe Google…)
  Tratatul de capatai al Farmacoterapiei egiptene de la anul 1520 Bc, care include peste trei mii de retete pentru boli, incantatii magice, exorcizari, procedeie chirurgicale, metode de trepanate a cutiei cranieine, etc.

  Cu toate acestea Moise nu avea nevoie de a intrebuinta stiinta Egiptului in vederea protejarii sanatatii poporului proaspat scos din robie.

  Cartea Exodul si Leviticul confirma IMPLICAREA lui Dumnezeu si APLICAREA farmacoterapiei divine in viata poporului ales. El spunea altadata: „Cine se atinge de poporul Meu se atinge de lumina Ochilor Mei !” (vezi Zaharia 2:8,Psalmii 17:8; 105:15; I Cronici 16:11-22 ).

  Este adevarat ca istoria se repeta: traim vremurile lui Moise ! Apostolul Pavel aminteste in 2 Timotei 3:8 de impotrivirea celor doi vrajitori ai lui Faraon (Exod 7:8-13,22;8:7,18), Iane si Iambre care AU IMITAT minunile pe care Dumnezeu le facea prin Moise, AU DENATURAT minunile si S-AU IMPOTRIVIT lui Dumnezeu prin Moise. La fel se intampla si acum Noua Ordine Mondiala prin religia ei, „NEW AGE”, a pus la punt un proiect de genocid (o decimare a populatiei, in special a celei care are o alta religie (CRESTINII- vezi Apocalipsa 13:15), ca prin experiente de laborator, cercetari stiintifice „scapate” de sub control ( vezi Mexicul, locul unde a inceput pandemia) sa „creeze un echibru demografic” prin decimarea populatiei, in veredea opririi procesului de sprapopulare a Terrei. Proiectul strict secret al New Age este de a reduce populatia globului de la aproximativ 6 miliarde la cel mult 500.000.000 locuitori, cu totii dependenti de guvernul mondial, fiara si proorocul mincinos. OMS este primul organism mondial care este folosit pentru a incalca drepturile si libertatile cetatenesti.
  Noi, ca si credinciosi, stim ce ne asteapta, deci stim ce avem de facut. Tot Moise in Psalmul 91 ne spune:” Nu trebuie sa te temi…CACI SCUT SI PAVAZA ESTE CREDINCIOSIA LUI !”

 2. Ca un apendix la …AH1N1, imi aduc aminte de anii 1976-1980 cand am avut ocazia de a citi
  cartea „No one of these deseases” de S.I.McMillen, tradusa in romaneste cu titlul de „Boli evitabile”, care are ca punct de plecare Exod 15:26 si la vremea aceea nu-i gaseam locul si rostul prea important in literatura crestina. Acum ii inteleg importanta covarsitoare in vindecarea credintei noastre atit de incercata uneori de vestile demoralizatoare care sunt in mare voga in lume. Puternicul semnal de avertizare s-a tras atunci, in 1974, cand s-a facut traducerea dupa cea de-a 17-a editie (Fleming H. Revell Company, Old Tappan, New Jersey). La vremea aceea nu stiam ca va devenit atat de actuala; si atsa dupa 35 de ani de…”dospire”…!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: