Publicat de: damianion | octombrie 9, 2009

Proiect de Misiune în România

Dragi Frati,

Daca aveti bunavointa si considerate un mesaj important pentru romanii de pretutindeni, va rog sa publicati anuntul de mai jos pe site-urile sau blog-urile cu care lucrati/ colaborati.

Proiect de Misiune în România

Departamentul de Misiune al Uniunii Bisericilor Baptiste din România organizează pentru luna Octombrie sau cu ocazia sărbătorii Zilei Mulţumirii, o colectă specială destinată proiectelor misionare locale. Proiectul misionar naţional de anul acesta vizează o zona din Oltenia si mai precis satul Slaşoma, sat natal al celui ce a tradus Biblia in limba română şi anume fratele Dumitru Cornilescu. Slaşoma este situat la jumătatea distanţei dintre oraşele Craiova si Drobeta Turnu Severin. Este deja cunoscut că aici nevoile spirituale sunt extrem de evidente şi astfel că ne propunem re-plantarea unei biserici. De aceea, am dori să atragem atentia credinciosilor baptisti români că ne dorim intensificarea rugăciunile pentru această zonă si în acelasi timp dorim să oferim bisericilor posiblitatea de a contribui financiar. Fondurile strânse astfel vor fi exclusiv folosite pentru acest proiect misionar.

Pentru mai multe informatii legate de colecta specială organizată cu ocazia sărbătoriri Zilei Mulţumirii sau intr-una dintre duminicile lunii Octombrie, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de mai jos. Mai mult, dacă doriţi proiectul scris sau doriţi să prezentati bisericii un scurt material informativ în format PowerPoint, vă rugăm să scrieti la adresa: misiunebaptista@gmail.com.

In slujba Lui,
Alexandru Vlasin
Coordonator Departament de Misiune,
Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din România

www.uniuneabaptista.ro, misiunebaptista@gmail.com, http://rbabiserici.blogspot.com/2009/10 … siune.html.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: